Promotivni film Državnog arhiva u Zagrebu

U ostvarivanju definirane misije, vizije i vrijednosti Državnog arhiva u Zagrebu napravljen je iskorak s izradom promotivnog filmskog materijala kojim se želi ukazati na djelatnost Arhiva i njegovo nastojanje da proizvodi cjelovite, točne i pouzdane informacije s dodanom kulturnom vrijednošću koje su od koristi cjelokupnoj zajednici.

Omogućavanjem uvida u djelatnost, način rada i odgovornost Državnog arhiva u Zagebu ostvaruje se komunikacije s građanima i prikazuje usredotočenost poslovnih procesa Arhiva u svrhu zadovoljavanja potreba korisnika i doprinosu ostvarenja svrhe Arhiva te u konačnici osigurati zaštitu i očuvanje pisane baštine.

Promotivni film Državnog arhiva u Zagrebu nastao je u rujnu 2015. u produkciji Blank filmskog inkubatora, scenarij  potpisuje Dario Juričan, dok je režiju i montaža izveo Josip Lukić.
U stvaranju filmskog materijala sudjelovali su djelatnici Državnog arhiva u Zagrebi i Muzeja grada Zagreba kojima zahvaljujemo na suradnji!download – (rezolucija 720p, 52MB)

Podijelite...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter