Tečaj za djelatnike na poslovima upravljanja dokumentarnim i arhivskim gradivom izvan arhiva

Obavještavamo stvaratelje i posjednike dokumentarnog i arhivskog gradiva izvan arhiva da je Hrvatsko arhivsko vijeće usvojilo 4. veljače 2021. Plan ispita provjere stručne osposobljenosti radnika na poslovima upravljanja dokumentarnim i arhivskim gradivom izvan arhiva za 2021. godinu (moguće su dodatne korekcije vezane za održavanje ispita u Varaždinu).

Na istoj je sjednici prihvaćen i sadržaj Programa provjere stručne osposobljenosti radnika na poslovima upravljanja dokumentarnim i arhivskim gradivom izvan arhiva i ispitna literatura. Skrećemo pažnju da se klikom na pojedinu stavku ispitne literature otvara poveznica na pdf format. Na taj način smo pomogli našim pristupnicima da imaju sadržaj ispitne literature na jednom mjestu.

Popis ispitnih rokova, kao i rokovi za prijavu ispita, te sadržaj Programa provjere stručne osposobljenosti radnika na poslovima upravljanja dokumentarnim i arhivskim gradivom izvan arhiva i ispitna literatura (i sadržaj) dostupni su na poveznici  http://www.arhiv.hr/hr-hr/Informacije-za-stvaratelje/Ispit-za-provjeru-strucne-osposobljenosti-djelatnika-u-pismohranama

Podijelite...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter