Prava i uvjeti

Dobro došli na službene mrežne stranice Državnog arhiva u Zagrebu (dalje DAZG).

Sadržaj mrežne stranice informativnog je karaktera i u vlasništvu DAZG-a koji njime upravlja.

Mrežne stranice, njihov sadržaj i ova pravna obavijest mogu se povremeno ažurirati ili mijenjati bez prethodne najave

DAZG nastoji redovnim ažuriranjem i kontrolom sadržaja osigurati točnost podataka na mrežnim stranicama međutim, međutim DAZG nije u mogućnosti preuzeti odgovornost u slučaju netočnosti podataka i nepotpunosti mrežne stranice i njenog sadržaja.

DAZG nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim mrežnim stranicama ili za eventualne nedostatke u sadržaju.

Autorska prava i korištenje informacija
Na svim vizualnim materijalom i informacijama sadržanim na ovim mrežnim stranicama protežu se autorska prava ili drugi oblik zaštite intelektualnog vlasništva sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima.

Pristup i pregled materijala i sadržaja ove mrežne stranice dopušteno je samo u osobne svrhe. Bilo kakvo daljnje reproduciranje ili distribucija vizualnog materijala i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe, dozvoljeno je samo uz prethodnu pismeno suglasnost vlasnika autorskih prava odnosno Državnog arhiva u Zagrebu.

Poveznice na druge mrežne stranice
Ove mrežne stranice sadržavaju poveznice na druge mrežne stranice koje nisu pod nadležnošću DAZG-a i na koje se ne primjenjuje ova pravna obavijest. Predmetne poveznice omogućene su samo radi pogodnosti korisnicima i DAZG nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili povredu prava koji mogu proizaći iz korištenja tih drugih mrežnih stranica. Korisnik je osobno odgovoran za svoj posjet drugim mrežnim stranicama.

Kontakt
U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz ovu pravnu obavijest, slobodno nas kontaktirajte na info@daz.hr
 

Pristupom mrežnim stranicama i njihovim korištenjem potvrđujete da ste pročitali ovu pravnu obavijest i da ste suglasni s njome